Best Game Online: MMORPG – DarkSwords

DarkSwords Online RPG, Fantasy Game, Play Free MMORPG – DarkSwords

Dark Swords is a free online role-playing game of new generation. The action takes place in a unique world which doesn’t have analogues. DarkSwords combines the traditional role-playing system with innovative approach to the game process implementation, character development and social aspect. You can join the players from all parts of the world right now for free!

What is an MMORPG?

An MMORPG, otherwise known as a Massive Multi-Player Online Role Playing game, in other words – Online RPG, is a genre of online computer role playing games (CRPG) where considerable amounts of players cooperate with each other in a virtual world (basically, in a fantasy setting). Like the majority of RPG’s, the role of an invented hero is given a possibility to operate its actions by the player who created it. MMORPG’s differ from one user and small network role playing games set by players in the virtual realm, which continues to exist whether you are logged on or not. The virtual world is supported by the publisher of game.

Iklan

Warcraft: Defense of the Ancients (DotA)

Kamu mungkin udah pernah main game yang satu ini, Warcraft: Defense of the Ancients.
Yup, game keluaran Blizzard Entertainment yang lebih dikenal dengan nama DotA ini emang banyak digandrungi ma pecinta-pecinta game RPG tanah air, apa kalian udah tau gimana sih asal mulanya game yang satu ini muncul? Langsung aja deh kita bahas disini.

-Defense of the Ancients 6.63- by kunkka Defense of the Ancients (DotA) adalah sebuah custom skenario untuk real-time strategy video game Warcraft III: Reign of Chaos dan pengembangan dari Warcraft III: The Frozen Throne berdasarkan map/peta "Aeon of Strife" untuk StarCraft. Tujuan utama permainan ini adalah setiap tim untuk menghancurkan Ancients lawan, struktur atau bangunan yang dijaga ketat di sudut-sudut berlawanan dari peta.

Top 10 PC Game 2009

Makin banyak aja nih game-game keren yang bermunculan disetiap tahunnya, mulai dari genre adventure, sport , RPG, action, racing, horror, simulasi, dan genre game lainnya. Kebanyakan orang sih biasanya suka genre game adventure, sport, action, ma racing, ya tapi itu semua sih gimana selera kalian juga buat milih game yang kalian suka. Pilihan game yang kalian mainin bisa mencerminkan perilaku atau sifat si pemain game itu sendiri lo, misal klo gw sering main game Pro Evolution Soccer nih, bisa jadi klo gw emang suka sepak bola dikeseharian gw.

Baca entri selengkapnya »